Information

Genesis

Genesis

Tudtad, hogy az apróház koncepciója az Egyesült Államokból ered? Ez azért lehet meglepő, mert az amerikai házakról általában a nagy méretek, a sok hálószoba, az óriási nappali és a kertben található medence jut az eszünkbe. Azonban az emberek egyre gyakrabban kérdőjelezik meg, hogy valójában mire is van szükségük a boldog élethez. A minőségre koncentrálnak, nem pedig a mennyiségre. Az apróház mozgalom elkezdődött, mi pedig a részesei vagyunk. Te is az lehetsz!


Application

Application

Mi a kerekeken gördülő apróház lényege? Legnagyobb előnye a felhasználás rugalmassága. Szolgálhat egy kényelmes egész éves házként vagy átalakíthatod nyári otthonná, bérelhető szállássá, diákstúdióvá, bárrá, árusító kocsivá, irodává, stb. Az Apróház a legkülönfélébb igényekre kínál választ, melyek idővel változhatnak. Az alakja egy „normál” házéra emlékeztet, de annál kisebb és mobilis. Ez azt jelenti, hogy bármikor könnyen megváltoztathatod a lakcímedet. A ház jellege megfelel napjaink valóságának és igényeinek, különösen a nagyvárosok lakói esetén. Ők gyakran költöznek, illetve olyan egyének, akik szeretnek a hétvégére a vadonba eltávolodni a metropolisztól, vagy otthonról dolgozni – egy olyan helyen, amit akarnak. Az apróház filozófia megfelel ennek az életmódnak. A kompakt ház a városi nomádok számtalan igényének megfelel.


Business

Business

Van érzéked az üzlethez? Az Apróház egy nagyszerű hely, hogy megmutasd. Ez egy olyan befektetés, amely révén konkrét nyereségre tehetsz szert azzal, hogy turistáknak bérbe adod. Csak válassz egy érdekes és festői helyszínt. Ebben is segítünk és ezzel kapcsolatos további információt a Befektetés fülön találsz.For everyone

For everyone

Az Apróház egy kis ház nagyszerű lehetőségekkel. Könnyű használni és mozgatni. Nincs szükség további berendezésekre vagy specializált sofőrökre ahhoz, hogy máshová helyezd. Ez egy egész éves ház alapvető zónákra osztott használható térrel: nappali, konyha, hálószoba, vécé.


Use

Use

Először is, az Apróház a szabadság és függetlenség érzését biztosítja. Nincs szükséged építési engedélyekre, azonnal használatba veheted. Amikor szeretnéd a lakhelyedet vagy a vállalkozásod helyszínét megváltoztatni, csak rajta. Nem pazarolsz időt hivatalos engedélyekkel, nem írsz alá hosszú távú bérleti szerződéseket, mivel az otthonod mindig veled van. Annyira egyszerű!


Two in one

Two in one

Nem te alkalmazkodsz az Apróházhoz, hanem az Apróház alkalmazkodik hozzád. Ez egy ház, de minimális méretekkel. Kompakt és eredeti, megfelel a jelenlegi építészeti és enteriőr design trendeknek. Az Apróházzal élni és utazni lehet, vagy befektetni és kiadni. Kombináld annak minden lehetőségét és ezáltal olyan életet alkothatsz, amelyről álmodsz.