Specification

Dimensions

Méretek

A standard karosszéria méretek 5 és 7 m közöttiek hosszúságban, 2,5 m szélességben, 4 m magasságban; súlyuk pedig maximum 3,5 t. A fenti kritériumoknak történő megfelelés lehetővé teszi, hogy a házat te magad mozgasd minden gond nélkül. Ehhez B + E típusú vezetői engedéllyel szükséges rendelkezned.


Anyagok

Anyagok

A házak természetes fából készülnek (skandináv lucfenyő), míg a pótkocsi acélból. Néhány anyagot, mint például a festékeket vagy a belső burkoló elemeket Skandináviából importáljuk. A saját anyagaik gyártása területén vezető cégektől vásárolt magas minőségű anyagok rendkívül hosszú problémamentes használatot garantálnak.


Hőszigetelés

Hőszigetelés

A vázszerkezetet kitöltő alapanyag a nyomás alatt betöltött PUR hab, amely nagyobb stabilitást biztosít az egész szerkezetnek. Egyéni kérés alapján további megoldások a PIR tábla, ásványgyapot vagy ökológiai fagyapot. Mindegyik megoldásunk garantálja télen a meleg, forró nyarakon pedig a hideg megtartását.


Fűtés

Fűtés

Az ügyfél igényeinek függvénye. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást az elektromos fűtőberendezések és a padlófűtéses szőnyegek jelentik. Másik lehetőségként a gáztüzelésű fűtést vagy kandallót tudjuk ajánlani azok számára, akik meleg és otthonos hangulatra vágynak. Lehetőség van légkondícionáló berendezés vagy levegős hőszivattyú telepítésére is.


Csatlakozások

Csatlakozások

A közművek bizonyos típusait a befektető választja ki a velünk történt egyeztetést követően. A közművek teljes skálájával – mint például elektromos-, víz- és szennyvíz-csatlakozással – felszerelt alap változat a legolcsóbb és legkényelmesebb opció. Minden egyéb közműtípus, mint például a tiszta- és szürkevíz tartályok, a komposztáló vagy száraz (vegyileg bontó) vécé, a gázpalack vagy a teljesen közmű-független változat további díj függvénye.