Rólunk

Rólunk

A mi apróház történetünk családi szenvedélyként indult. Mindenkit elbűvöltek az apróházak által kínált lehetőségek. Kéz a kézben, mi így négyen formáljuk a céget. Családunk minden tagjának fontos szerepe van benne. Ismerj meg minket!


Bartek

A több évig Norvégiában végzett munka friss ihletet adott neki, majd úgy döntött, hogy mindezt életformává alakítja hazájában. Valamilyen alternatívát keresett az ingatlanpiacon és megtalálta. Az apróház stílusú otthonok már 6 évvel ezelőtt felkeltették érdeklődését, amikor még senki nem beszélt róluk Lengyelországban vagy Európában. Jelenleg a saját stílusát viszi bele a projektekbe. Olyan jellemvonások segítik őt munkájában, mint a veleszületett gondosság, pontosság, precizitás és bőbeszédűség. Számára a legmagasabb prioritást az elégedett ügyfelek jelentik. A belefektetett munka mércéje az ő elégedettsége. Arról álmodott, hogy végleg visszatér szülőhazájába és a hozzá közel állókat megihleti.


Kasia

A tökéletes háziasszony, szeretett feleség és anya. Gondoskodik az otthon melegéről és feléleszti a munka iránti lelkesedést. Bartekhez hasonlóan beleszeretett az apróház stílusú otthonokba. Ezáltal kölcsönösen kiegészítik egymást. Kasia női perspektívát visz a cégbe, valamint azt a képességet, hogy mikroméretű helyekre funkcionális megoldásokat tervez. Legnagyobb szenvedélye a főzés és az otthoni dekoráció. Érdekli a jó ízlés és az, hogy a keze munkájának eredménye is ízléses legyen. Neki köszönhető, hogy az általunk készített valamennyi apróház olyan meleg és otthonos. A skandináv stílus áll legközelebb a szívéhez.


Zosia és Marysia

Ugyanolyan fontos, ha nem a legfontosabb emberek a Mobi House projektben! Ők jelentik minden munkanap mozgatórugóját. Találékonyságukban és energiájukban mindenki osztozik. Imádják a gördülő házakat és ha elérkezik az idő, nekik is lesz sajátjuk, természetesen a saját elképzeléseik szerint. ;)

Miért mi?

Versenyképes árak

Versenyképes árak

Mi nem tornázzuk fel az árakat csupán azért, mert valami épp divatos. Ésszerű díjakkal dolgozunk, amelyekről azt gondoljuk, hogy a minőség tekintetében nagyon jók.


Válogatott alapanyagok

Válogatott alapanyagok

Ökológiai, természetes anyagokat használunk. Ennek eredményeként a házak barátságos mikroklímával rendelkeznek. A nyersanyagokat nagyrészt Skandináviából importáljuk. Ennek köszönhetően megtartja a változó időjárási körülményekkel szembeni ellenállását.


Egyéni megközelítés

Egyéni megközelítés

Minden egyes ügyfelünk különálló történetet alkot velünk, így nincs két egyforma otthon. A házakat az ügyfél konkrét kívánságaihoz igazítjuk.


Folyamatos fejlődés

Folyamatos fejlődés

Folyamatosan képezzük magunkat azért, hogy egyre jobb megoldásokat találjunk projektjeinkhez. A nemzetközi kapcsolatok a tudás és az ihlet forrását jelentik.


A részletek finomhangolása

A részletek finomhangolása

Mi a következő szabály szerint működünk: vagy tökéletesen csináljuk azt, amit csinálunk, vagy sehogy. Az általunk üzembe helyezett házak minden szempontból tökéletesre fejlesztett alkotások.


Szenvedélyes szakemberek vagyunk

Szenvedélyes szakemberek vagyunk

Az Apróház stílusú otthonok gyártásának kalandja egy gyönyörű történet. 5 évvel ezelőtt a korábbi, Norvégiában végzett munkát követően belevágtunk saját projektjeink megvalósításába. Ez egy kutatási terület volt számunkra, amely stabil alapot teremtett a fejlődéshez.


Nemzetközi partnerek hálózatát építjük

Nemzetközi partnerek hálózatát építjük

Arra buzdítunk, hogy légy te is partnerünk apróházaink értékesítésében. Mindeddig németországi, norvégiai, svédországi, írországi, hollandiai és dániai partnerekkel léptünk együttműködésre.