Befektetés

Invest

Invest

Csatlakozz az Apróház rajongók ezreihez a világ minden tájáról. Az apróház mozgalom nagyjából 10 évvel ezelőtt csírázott ki az Egyesült Államokban, és napjainkban támogatók tömegeit vonzza. A mi apróházas kalandunk Norvégiában kezdődött, ahol szintén megőrültek értük. Úttörőnek számítunk Lengyelországban, akik kikövezik az ösvényt ezen a teljesen új területen. Tudod, hogy ez számodra mit jelent? Egy olyan piaci rést, amelybe érdemes befektetni! Azzal a döntéssel, hogy saját apróházad lesz, új üzleti lehetőségekkel nézel szembe.


Many solutions

Many solutions

Az Apróház számos előnnyel jár. Turistáknak adhatod bérbe, bárt, boltot, irodát üzemeltethetsz, és kiadhatod diákoknak is.


Campus

Campus

Hozzánk legközelebb a turizmus áll, ezért hoztuk létre a Mobi House Tábor projektet Bukowina Tatrzańska településen. Bárki, aki akár egyszer is járt ott, tudja, hogy mennyire különös és vissza szeretne menni. A mi ihletünk a glampingezés az érintetlen természet által körülvéve és egy festői helyen, amely megnyugtatja az idegeket és megújítja az életerőt. A glamping színvonalas kempingezést jelent. Ez most nagyon divatos és a turisták körében rendkívül népszerű. Ők folyamatosan alternatív kikapcsolódási lehetőségek után kutatnak. Ha befektetsz a saját apróházadba a mi táborunkban, az nem csupán az úgynevezett turistaszezonban jelent majd kiszámítható bevételt. Mindez most már a teljes évet lefedi. Minden évszak megfelelő a hegy szerelmesei számára. Télen a glamping turisták értékelni fogják a népszerű sípályák közelségét. Mi egy civilizációtól elszigetelt csendes helyet biztosítunk, ahol a pihenés művészete új dimenziót nyer. Ha parcellát bérelsz nálunk, neked csak a promócióval és értékesítéssel kell foglalkoznod. Szolgáltatásunk átfogó: a kulcsok átadása, turisztikai ellátás, takarítás, szerviz.


Write to us

Write to us

Amennyiben érdekelnek a befektetés részletei, örömmel válaszolunk valamennyi kérdésedre. Bátran lépj velünk kapcsolatba! Építs velünk egy glamping kultúrát.

Contact