Mobi INVEST 1

MOBI INVEST 1 az INVESTOR LINE sorozat két mobilházának egyike - alacsony költségvetésű házak, főként vállalkozóknak. A MH trailers márka pótkocsija 6 méter hosszú, és teljes járműhomologációval rendelkezik, amelyet lakókocsiként regisztráltak. Ez a tervezés kizárja a felső szintet, így a lépcsők vagy létra hiányoznak. Három funkcionális zóna van: egy alvásra és pihenésre szolgáló terület, konyha és fürdőszoba. A befejezés a minimalizmust és az egyszerűséget hangsúlyozza. Az épület külső homlokzata skandináv lucfenyőből készült, míg belül sima furnérfalakat alkalmaztak. A ház egész évben használható, tehát nemcsak nyáron lehet benne lakni vagy kiadni. Az INVESTOR LINE házak jó áron kínálnak minőséget!

 

MOBI INVEST 1 az INVESTOR LINE sorozat egy apró háza, amelynek célja vonzó áron kerekes házak létrehozása. Ez a projekt egy 6 méteres MH trailers márkájú utánfutón épült.

Az, hogy ez a mobilház teljes járműhomologációval rendelkezik, amelyet kempingházaként regisztráltak, rendkívül fontos. Magyarországon egyetlen más cég sem kínál ilyen megoldást! Mit jelent ez?

A kis ház kempingházaként történő regisztrálása lehetővé teszi mind a ház, mind a pótkocsi biztosítási fedezetét, nem csak a pótkocsiét! A biztosítás út közben és használat közben is érvényes.

MOBI INVEST 1 egy szintes kunyhó, amelyben három kijelölt terület található. Az alvás és pihenés területén nagy ágy található kilátással. A konyha fekete bútorokkal, kompozit munkalapokkal és olyan készülékekkel van felszerelve, mint az indukciós főzőlap, sütő és mosogatógép - 3 az 1-ben megoldás, egy álló mikrohullámú sütő, páraelszívó és hűtőszekrény.

A fürdőszobában feltűnő falak vannak, amelyek karaktert adnak a belső térnek az eredeti paneleknek köszönhetően. Tartalmaz zuhanyzót lineáris lefolyóval és függönyrel, álló WC-t, mosdót, hajszárítót és szekrényeket.

Ennek a modellnek a területét maximálisan kihasználták, sok tárolóhellyel, beleértve a fürdőszoba mennyezete fölött és az ágy alatt is.

Van egy kihajtható asztal is, amelyben egy rejtett hagyományos kempingágy található. A további felszerelések közé tartozik a TV és a légkondicionáló. A házikó egész évben használható - padlófűtő szőnyegekkel és elektromos radiátorokkal fűtve.

A befejezés minimalizmust és egyszerűséget hangsúlyoz. Az külső homlokzat skandináv lucfenyőből készült, míg belül sima furnérfalakat használtak. Egy érdekes jellemző az épület bejárata - az ajtóra kódlakatot szereltek fel.

Az INVESTOR LINE sorozatot vállalkozók számára tervezték.

A használt anyagok és alkalmazott megoldások tökéletesek a kis házak bérbeadásához.

A MOBI INVEST 1 modell jó minőségű, jó áron!

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more

Projekt Mobi 09

See more