Mobi INVEST 2

MOBI INVEST 2 az INVESTOR LINE sorozat egyik mobilháza - olcsó árú kis házak sorozata, amelyeket főként vállalkozóknak szánnak. A MH trailers márka alváz 6 méter hosszú és teljes járműhomologációval rendelkezik, amelyet lakókocsiként regisztráltak. A ház egyik oldalán van a konyha, a másik oldalon a fürdőszoba és egy galéria. Van olyan hely is, ahol egy kis nappalit lehet kialakítani. A ház formája érdekes. A tető dőlésszöge több helyet teremt az emeleten. A kivitel a minimalizmust és az egyszerűséget hangsúlyozza. Az épület külső homlokzata skandináv lucfenyőből készült, míg belül sima furnérfalakat alkalmaztak. A ház egész évben használható. A MOBI INVEST 2 modell jó minőségű, jó áron kínál!

 

MOBI INVEST 2 az INVESTOR LINE sorozat két mobil otthonából az, amelyek magas minőségű otthonokat kínálnak vonzó áron. Ez a projekt egy 6 méteres MH trailers márka pótkocsiján épült.

Ez a mobil otthon teljes járműhomologációval rendelkezik, amelyet kemping pótkocsiként jegyeztek be. Lengyelországban nincs más cég, amely ilyen megoldást kínál! Mit jelent ez?

A kis házat kemping pótkocsiként regisztrálva biztosítási fedezetet biztosít mind a házra, mind a pótkocsira, nem csak a pótkocsira egyedül! A biztosítás az utazás és a használat során érvényes.

A MOBI INVEST 2 modell modern és érdekes formával rendelkezik. Az ablak szöge több teret biztosít a tetőtérben. A tetőtér mellett van egy konyha, fürdőszoba és egy hely, ahol egy kis nappalit TV-vel lehet berendezni.

A konyha fehér bútorokat, kompozit munkalapokat és olyan készülékeket tartalmaz, mint egy indukciós főzőlap, sütő és mosogatógép - egy 3 az 1-ben megoldás, egy álló mikrohullámú sütő, egy páraelszívó és egy hűtőszekrény.

A fürdőszobában van egy zuhanyzó lineáris lefolyóval és függönnyel, egy álló WC, mosdó, hajszárító és szekrények.

A házikó egész évben használható - fűtött padlófűtési szőnyegekkel és elektromos radiátorokkal.

Minimalista stílusban készült. Az épület külső homlokzata skandináv fenyőből készült, míg belül sima furnér falakat használtak. Egy érdekes megoldás az otthon bejárata - a kapun kódlakat talál.

Az INVESTOR LINE sorozat vállalkozók számára készült. A használt anyagok és az alkalmazott megoldások ideálisak a nyaralók kiadásához.

A MOBI INVEST 2 modell jó minőségű, funkcionális és jó áron!

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more

Projekt Mobi 09

See more