Kész házak eladó

 

 

 

Házaink létrehozásának folyamata 5 lépésben mutatható be - a tervezéstől, az anyagok kiválasztásától, az ajánlat elfogadásától a szerződés aláírásáig és a kész apró ház elszállításáig. Most megkerülheti ezen lépések egy részét, és azonnal megvásárolhatja a mobilházat! Továbbra is kiválaszthatja álmai apró házát. Kínálatunkban egész évben használható, faházak szerepelnek, amelyek kiváló minőségű, ökológiai alapanyagokból készülnek, és minden részletükben kifinomultak. Vásárolhat standard és egyedi modelleket, off-grid mobilházakat, kempingváltozatokat, különböző homlokzati színekkel és díszítéssel ellátott apróházakat - amit csak szeretne!

 

 

 

Mobi 09 TANGERINE

A MOBI 09 TANGERINE a második a három modell közül az új Unique Forever Line-ban - egy egyedülálló prémium kis házcsaládban. MH trailers márkájú alvázon készül, 8,4 méter hosszúsággal. Ez a kialakítás a lakóterek átdolgozott elrendezésével rendelkezik - az egyik oldalon konyha, középen nappali, a másik oldalon fürdőszoba és egy félemelet két zárt szobával. A konyha világos - sok szekrény és fiók, valamint alapvető készülékek vannak benne. Új és érdekes a félsziget bárszékekkel. Ezután van egy kanapéágy és egy világos színű fürdőszoba zuhanyzóval, egy normál WC-vel, egy mosdószekrénnyel és egy nagy szekrénnyel és készülékekkel. Ebben a fejlesztésben a félemelet kissé másképp néz ki, mint a korábbi nyaralóinkban. Az emeletre a kanapé köré illeszkedő lépcsőn lehet feljutni, és két zárt szobát találunk, amelyeket egy erkély köt össze. A mobi belseje világos - a fehér és a fa dominál, fekete és szürke elemekkel. Ez egy egész évben használható aprócska ház. A legapróbb részletekig kifinomult. A MOBI 09 TANGERINE egy mobil stúdió, amely rendelkezik a mindennapi élethez szükséges terekkel és berendezésekkel. Ez egy újabb projekt, amely az Unique Forever Line sorozatot hirdeti!

Mobi 06 PINEAPPLE

A MOBI 06 PINEAPPLE egy egész évben használható apró ház az MH Trailers 7,8 méter hosszú utánfutóján. Ezt a megvalósítást a Mobi 06 modell ihlette, amelyet kocka alakja jellemez. Az aprócska ház egy félemelettel rendelkezik kanapéággyal, egy szürke szőnyeggel és kerettel ellátott félemelettel, egy zárt hálószobával a földszinten, egy konyhával, alapvető készülékekkel és egy zuhanyzós fürdőszobával. Az áttört korlátok modern jelleget kölcsönöznek. A földszinten egy kandalló számára előkészítettek egy területet. A belső teret a fehér és a fa, a külsőt pedig a jellegzetes kék szín uralja. Ezt a házikót nem szabad kihagyni!

Mobi INDIVIDUAL OREGANO

A MOBI INDIVIDUAL OREGANO egy egyedi tervezésű, 7,8 méter hosszú MH pótkocsin. Van egy nappali egy kanapéval a félemeleten, egy félemelet szürke szőnyeggel, egy nagy ágy a földszinten a félemelet alatt, egy szürke konyha sok szekrénnyel és készülékkel, valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval. Belül a szürke és a fa színek dominálnak, palackzöld akcentusokkal, amelyek a homlokzathoz illeszkednek. Ebben a megvalósításban sok a díszítőelem - fa és áttört korlát és zsinórkorlát, tükrös ajtók vagy halszálkás padlóburkolat. Ez az apró ház modern és funkcionális!
Loading...