Kész házak eladó

 

 

 

Házaink létrehozásának folyamata 5 lépésben mutatható be - a tervezéstől, az anyagok kiválasztásától, az ajánlat elfogadásától a szerződés aláírásáig és a kész apró ház elszállításáig. Most megkerülheti ezen lépések egy részét, és azonnal megvásárolhatja a mobilházat! Továbbra is kiválaszthatja álmai apró házát. Kínálatunkban egész évben használható, faházak szerepelnek, amelyek kiváló minőségű, ökológiai alapanyagokból készülnek, és minden részletükben kifinomultak. Vásárolhat standard és egyedi modelleket, off-grid mobilházakat, kempingváltozatokat, különböző homlokzati színekkel és díszítéssel ellátott apróházakat - amit csak szeretne!

 

 

 

Mobi 06 APPLE

A MOBI 06 Apple a Mobi 06 módosított változata - a fő változások egy további félemelet, az oldalfalra áthelyezett ajtók és a nagy mennyiségű üvegezés. Az alváz 7,8 méter hosszú és három tengelyes. A Mobiban két félemelet van. Az egyiket hálószobaként használják - a korlát egy vastag szövésű kötélből készült, van rajta egy keret matraccal, és egy szekrényekkel ellátott lépcső vezet fel hozzá. A második félemelet pihenőhelyként szolgál - a padló hálóból készült, a korlát szintén vastag szövött kötél, és egy összecsukható létrán lehet feljutni. A nappaliban egy kétszemélyes kanapéágy és nagyméretű pliszéablakok találhatók. Ezután következik a konyha, alapvető háztartási gépekkel. Ezek közé tartozik az indukciós főzőlap, sütő, páraelszívó, beépített elektromos hűtőszekrény és mosogatógép. A fürdőszobában zuhanykabin, mosdókagyló szekrénnyel, szabályos beépített WC és tükrös szekrény kapott helyet. A fűtési források elektromos radiátorok és padlófűtés. Klímaberendezés és rekuperátor is beszerelésre került. A belső tér uralkodó színei a zöld, a fehér és a fekete, amelyeket fa akcentusok törnek meg. A homlokzat természetes színű skandináv lucfenyőből készült, függőlegesen fektetve.

Mobi INDIVIDUAL TEAK

A MOBI INDIVIDUAL TEAK egy egyedi változat, amely kiemelkedik az erkélyével! Az MH trailers által gyártott pótkocsi 7,8 méter hosszú és 3 tengellyel rendelkezik. Formailag ez a kialakítás a Mobi 06 modellre emlékeztet - a kocka forma lehetővé teszi a maximális helykihasználást. A homlokzat függőlegesen egymásra helyezett, természetes színű deszkák és palackzöld színű fémlemez kombinációja. Ebben a mikrootthonban hat személy kényelmesen elfér - a földszinten van egy zárható hálószoba, a félemeleten egy másik hálóhelyiség, a nappaliban pedig a kanapéágy összecsukható. Természetesen van konyha és fürdőszoba is. Valami teljesen egyedi a szoba felett található erkély, amelyet egy nagy ablak választ el a házikótól. A belső tér domináns színei a zöld, a sárga és a fehér, fa hangsúlyokkal. Ez az egyedi kis ház bizonyítja, hogy a képzeletnek nincsenek határai! Ez gyönyörű!

Mobi 09 TANGERINE

A MOBI 09 TANGERINE a második a három modell közül az új Unique Forever Line-ban - egy egyedülálló prémium kis házcsaládban. MH trailers márkájú alvázon készül, 8,4 méter hosszúsággal. Ez a kialakítás a lakóterek átdolgozott elrendezésével rendelkezik - az egyik oldalon konyha, középen nappali, a másik oldalon fürdőszoba és egy félemelet két zárt szobával. A konyha világos - sok szekrény és fiók, valamint alapvető készülékek vannak benne. Új és érdekes a félsziget bárszékekkel. Ezután van egy kanapéágy és egy világos színű fürdőszoba zuhanyzóval, egy normál WC-vel, egy mosdószekrénnyel és egy nagy szekrénnyel és készülékekkel. Ebben a fejlesztésben a félemelet kissé másképp néz ki, mint a korábbi nyaralóinkban. Az emeletre a kanapé köré illeszkedő lépcsőn lehet feljutni, és két zárt szobát találunk, amelyeket egy erkély köt össze. A mobi belseje világos - a fehér és a fa dominál, fekete és szürke elemekkel. Ez egy egész évben használható aprócska ház. A legapróbb részletekig kifinomult. A MOBI 09 TANGERINE egy mobil stúdió, amely rendelkezik a mindennapi élethez szükséges terekkel és berendezésekkel. Ez egy újabb projekt, amely az Unique Forever Line sorozatot hirdeti!
Loading...