Kész házak eladó

 

 

 

Házaink létrehozásának folyamata 5 lépésben mutatható be - a tervezéstől, az anyagok kiválasztásától, az ajánlat elfogadásától a szerződés aláírásáig és a kész apró ház elszállításáig. Most megkerülheti ezen lépések egy részét, és azonnal megvásárolhatja a mobilházat! Továbbra is kiválaszthatja álmai apró házát. Kínálatunkban egész évben használható, faházak szerepelnek, amelyek kiváló minőségű, ökológiai alapanyagokból készülnek, és minden részletükben kifinomultak. Vásárolhat standard és egyedi modelleket, off-grid mobilházakat, kempingváltozatokat, különböző homlokzati színekkel és díszítéssel ellátott apróházakat - amit csak szeretne!

 

 

 

Mobi 06 APPLE

A MOBI 06 Apple a Mobi 06 módosított változata - a fő változások egy további félemelet, az oldalfalra áthelyezett ajtók és a nagy mennyiségű üvegezés. Az alváz 7,8 méter hosszú és három tengelyes. A Mobiban két félemelet van. Az egyiket hálószobaként használják - a korlát egy vastag szövésű kötélből készült, van rajta egy keret matraccal, és egy szekrényekkel ellátott lépcső vezet fel hozzá. A második félemelet pihenőhelyként szolgál - a padló hálóból készült, a korlát szintén vastag szövött kötél, és egy összecsukható létrán lehet feljutni. A nappaliban egy kétszemélyes kanapéágy és nagyméretű pliszéablakok találhatók. Ezután következik a konyha, alapvető háztartási gépekkel. Ezek közé tartozik az indukciós főzőlap, sütő, páraelszívó, beépített elektromos hűtőszekrény és mosogatógép. A fürdőszobában zuhanykabin, mosdókagyló szekrénnyel, szabályos beépített WC és tükrös szekrény kapott helyet. A fűtési források elektromos radiátorok és padlófűtés. Klímaberendezés és rekuperátor is beszerelésre került. A belső tér uralkodó színei a zöld, a fehér és a fekete, amelyeket fa akcentusok törnek meg. A homlokzat természetes színű skandináv lucfenyőből készült, függőlegesen fektetve.

Mobi 02 DEVELOPER MACADAMIA

Cégünk számos standard modellt kínál, de a végső kialakítás mindig az ügyféltől és az ő elképzeléseitől függ. A nyaralók építése magában foglalja a vázszerkezet gyártását, de a befejezést és az elrendezést is. Vannak olyan ügyfelek, akik arról álmodnak, hogy erről maguk gondoskodnak. Megértjük őket, mert mi magunk is szeretjük ezt a folyamatot! Azok számára, akiknek nincs idejük, képességük vagy kedvük a semmiből létrehozni egy házat, van a MOBI FEJLESZTŐ ajánlatunk.

Mobi INDIVIDUAL TEAK

A MOBI INDIVIDUAL TEAK egy egyedi változat, amely kiemelkedik az erkélyével! Az MH trailers által gyártott pótkocsi 7,8 méter hosszú és 3 tengellyel rendelkezik. Formailag ez a kialakítás a Mobi 06 modellre emlékeztet - a kocka forma lehetővé teszi a maximális helykihasználást. A homlokzat függőlegesen egymásra helyezett, természetes színű deszkák és palackzöld színű fémlemez kombinációja. Ebben a mikrootthonban hat személy kényelmesen elfér - a földszinten van egy zárható hálószoba, a félemeleten egy másik hálóhelyiség, a nappaliban pedig a kanapéágy összecsukható. Természetesen van konyha és fürdőszoba is. Valami teljesen egyedi a szoba felett található erkély, amelyet egy nagy ablak választ el a házikótól. A belső tér domináns színei a zöld, a sárga és a fehér, fa hangsúlyokkal. Ez az egyedi kis ház bizonyítja, hogy a képzeletnek nincsenek határai! Ez gyönyörű!
Loading...