Our projects

MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB

Mobi INDIVIDUAL BAOBAB

A MOBI INDIVIDUAL BAOBAB egy csodálatos egyedi fejlesztés. A projekthez tetőterasz és egy összecsukható lépcsőház is tartozott! A terasz természetesen szabadidős funkciót tölt be. Ez a projekt egy 8,4 méter hosszú MH pótkocsi alvázra készült. A homlokzat fa és fémlemez kombinációja. A bungaló belseje világos, a fehér és a fa dominál, amit szürke, fekete és palackzöld szín tör meg. Ez a mobi sok üvegezéssel rendelkezik, így sok fény jut a helyiségekbe. Itt a MOBI HOUSE által gyártott bútorokat használtak. Két félemelet lépcsővel, egy nappali, egy konyha és egy fürdőszoba került kialakításra egy kis térben. A MOBI INDIVIDUAL BAOBAB egy egyedi apró ház - eredeti és kifinomult minden részletében.
See more

MOBI 06 ALMOND
MOBI 06 ALMOND
MOBI 06 ALMOND
MOBI 06 ALMOND

Mobi 06 ALMOND

A MOBI 06 ALMOND a Mobi 06 által inspirált, kocka alakú dizájn. Az MH trailers által gyártott pótkocsi 8,4 méter hosszú és három tengellyel rendelkezik. Két félemelettel, tágas nappalival, az egyik oldalon konyhával, a másik oldalon pedig fürdőszobával rendelkezik. A belső tér világos, de erős színekkel áttört. A homlokzat színe meglehetősen merész, hiszen fekete. Ez az aprócska ház a funkcionalitás és az otthonosság kombinációja.
See more

MOBI INDIVIDUAL LEMON
MOBI INDIVIDUAL LEMON
MOBI INDIVIDUAL LEMON
MOBI INDIVIDUAL LEMON

Mobi INDIVIDUAL LEMON

A MOBI INDIVIDUAL LEMON egy 8,4 méter hosszú, 3 tengelyes MH pótkocsi alvázán készült megvalósítás. A MOBI 06-os modell inspirációja ebben a projektben látható, a ház kocka alakú. A homlokzathoz skandináv lucfenyőt használtak, és a deszkákat függőlegesen fektették le. A tető és az ablakok fekete színűek. A Mobi skandináv stílusban, világos színekkel és fa elemekkel van díszítve. A házban két félemelet található, amelyekhez egy LED-világítású, korlátos falépcsőn lehet feljutni. A konyha és a fürdőszoba alapfelszereltséggel lett felszerelve. Itt légkondicionálót használtak, kandalló és TV csatlakozót készítettek elő, saját gyártású dohányzóasztalt használtak, sőt egy íróasztalt is kialakítottak, amely munkára is alkalmas. A MOBI INDIVIDUAL LEMON biztosan elnyeri az egyszerűséget, a minimalizmust és a skandináv stílust kedvelő vásárlók tetszését!
See more

Loading...