Our projects

MOBI 09 TANGERINE UNIQUE FOREVER LINE
MOBI 09 TANGERINE UNIQUE FOREVER LINE
MOBI 09 TANGERINE UNIQUE FOREVER LINE
MOBI 09 TANGERINE UNIQUE FOREVER LINE

Mobi 09 TANGERINE UNIQUE FOREVER LINE

A MOBI 09 TANGERINE a második a három modell közül az új Unique Forever Line-ban - egy egyedülálló prémium kis házcsaládban. MH trailers márkájú alvázon készül, 8,4 méter hosszúsággal. Ez a kialakítás a lakóterek átdolgozott elrendezésével rendelkezik - az egyik oldalon konyha, középen nappali, a másik oldalon fürdőszoba és egy félemelet két zárt szobával. A konyha világos - sok szekrény és fiók, valamint alapvető készülékek vannak benne. Új és érdekes a félsziget bárszékekkel. Ezután van egy kanapéágy és egy világos színű fürdőszoba zuhanyzóval, egy normál WC-vel, egy mosdószekrénnyel és egy nagy szekrénnyel és készülékekkel. Ebben a fejlesztésben a félemelet kissé másképp néz ki, mint a korábbi nyaralóinkban. Az emeletre a kanapé köré illeszkedő lépcsőn lehet feljutni, és két zárt szobát találunk, amelyeket egy erkély köt össze. A mobi belseje világos - a fehér és a fa dominál, fekete és szürke elemekkel. Ez egy egész évben használható aprócska ház. A legapróbb részletekig kifinomult. A MOBI 09 TANGERINE egy mobil stúdió, amely rendelkezik a mindennapi élethez szükséges terekkel és berendezésekkel. Ez egy újabb projekt, amely az Unique Forever Line sorozatot hirdeti!
See more

MOBI INDIVIDUAL CLOVER
MOBI INDIVIDUAL CLOVER
MOBI INDIVIDUAL CLOVER
MOBI INDIVIDUAL CLOVER

Mobi INDIVIDUAL CLOVER

A MOBI INDIVIDUAL CLOVER egyedi megvalósítás - szobai elrendezés, élénk színek és minták! Ez egy egyedi projekt az MH trailers által készített, 9,7 méter hosszú utánfutón. Van egy nappali rózsaszín kanapéval és kandallóval, egy konyha kanáriszínű bútorokkal és fehér készülékekkel, egy fürdőszoba sárga fallal, kék mosdókagylóval és kék-fehér mintás csempével, egy zárt helyiség a földszinten, valamint egy hálószoba és egy irodahelyiség a földszinten. Ez az aprócska ház él!
See more

MOBI 02 VERBENA
MOBI 02 VERBENA
MOBI 02 VERBENA
MOBI 02 VERBENA

Mobi 02 VERBENA

MOBI 02 VERBENA was made on a chassis of MH trailers with a length of 6 meters. Despite the small area, two mezzanines, a living room area, a kitchen and a bathroom were accommodated here. This is a modified version of the MOBI 02. A mezzanine floor with a classic staircase is standard, and this version is designed with two such rooms. We can get to one of the floors by the so-called duck stairs, and to the second floor by a ladder. Interestingly, two entrances were designed in this realization: on the side wall of the cottage and at the back, where the bathroom is located. The facade was painted in a natural color, the wooden planks were laid horizontally. The interior of the mobi is in Scandinavian style - bright, with a predominance of white and wood. An unusual solution that was used here is to make a seat under the window. The space arranged in this way can become a favorite place for relaxation for the household members. In addition, a cozy atmosphere in the cottage is created by the fireplace installed here. All rooms are equipped with basic appliances. MOBI 02 VERBENA is a house that will satisfy, above all, enthusiasts of simplicity, minimalism, functionality and scandi style!
See more

Loading...